Magazin > VIP
435 ogledov

Jane Fonda na tiskovni konferenci grajala avstrijsko ikono

jane fonda, richard lugner Profimedia
To je bilo verjetno prvič, da je nekdo očetu dunajskega opernega plesa zaukazal, naj molči.

Letošnja zvezdniška gostja slovitega dunajskega opernega plesa je Jane Fonda. Ta je že pripotovala k našim severnim sosedom in se skupaj z Richardom Lugnerjem, ki velja za očeta tega dogodka, usedla pred novinarje.

85-letnica je bila sicer dobro razpoložena in kot vedno očarljiva, a Lugner ji je "dvignil pokrov". Medtem ko je odgovarjala na novinarska vprašanja, se je namreč gradbeni mogotec pogovarjal z nekom, ki je sedel za igralko. Fonda je k ustnicam dvignila prst in rekla: "Pscht! Ne morem se osredotočati, utrujena sem." 

Fonda je med drugim povedala, da je mislila, da je dobila povabilo v opero. Da se bo morala udeležiti plesa, je izvedela šele po prihodu na Dunaj. Tudi o plesu ne ve veliko, je priznala. "Morda bom obiskala predsednika, gledala druge, kako plešejo, nato pa šla spat," je izjavila in dodala, da je na plesišču ne bomo videli. "Stara sem in lahko razpadem," se je pošalila in razložila, da ima umetno ramo in kolke.

O svojem gostitelju Lugnerju pa pravi, da ne more verjeti, da je pet let starejši od nje. "Neverjeten je. Petkrat je bil poročen. Tako kot moj oče. To je OK," je še pripomnila. 

Lugner je po vsej Avstriji zelo znan in redna tarča tabloidov, predvsem zaradi svoje ljubezni do več kot 50 let mlajših žensk. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.