Magazin > VIP
23 ogledov

Janet Jackson s klofuto nad nečakinjo

Janet Jackson FameFlynet
Kot poročajo ameriški mediji, naj bi Janet Jackson v začetku tedna svoji nečakinji Paris prisolila klofuto, kar pa zdaj močno obžaluje.

Ves zaplet okoli izginotja Katherine Jackson naj bi zakuhala njena sinova Randy in Jermaine, ki sta na svojo stran kmalu potegnila tudi Janet. Ta je svojim nečakom Princu, Paris in Blanketu hotela preprečiti stike z babico, a so jo kmalu spregledali. Prince in Paris sta zato postala uporniška, pri čemer je Paris od tete dobila klofuto.

Prepir se je zgodil v ponedeljek, le dan pred tem, ko je Prince na Twitterju dokazal, kakšni so nameni tete Janet. Ta se je z bratoma Randyjem in Jermaineom pripeljala na Katherinin dom, kjer so želeli pobrati vse tri otroke in jih odpeljati k babici v Arizono. A ti so se uprli, Janet pa je pri tem Paris prisolila klofuto in jo ozmerjala z "razvajeno malo pr***co". A Paris ji ni ostala dolžna in je svoji teti tudi sama namenila klofuto, pri tem pa ji je zabrusila: "To je naša hiša in ne Jacksonova družinska hiša. Poberi se od tu, je***ti!"

A Janet zdaj obžaluje svoje dejanje in dejstvo, da se je sploh zapletla v družinski prepir, ki že ves teden polni naslovnice tabloidov. "Ta teden smo videli povsem drugačno Janet. Obžaluje, da je sploh upoštevala Randyjev nasvet in se zapletla v to. Nikoli ni marala medijskega pompa, predvsem pa ne takšnega, da bi se toliko pisalo o njeni celotni družini," je za RadarOnline povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.