Magazin > VIP
148 ogledov

Jankovićevi sta se pobotali

Vesna in Mija Janković mediaspeed
Mija Janković nam je izdala, da sta z Vesno zakopali bojno sekiro.

Po ločitvi in grobih besedah v medijih sta nekdanja tašča in snaha zakopali bojno sekiro. Tako Mija kot Vesna Janković sta o svojem napetem odnosu pred kratkim spregovorili za Zurnal24.si, a nam je Mija ta teden izdala, da sta z bivšo snaho že zgladili odnose. Tega pa sta najbolj vesela njena vnuka in Vesnina otroka, Vall in Julia.

"Vesna je tudi sama videla, da snemanje oddaje Sladko življenje ni bilo na njenem nivoju. Najin odnos se je popravil, tega, da se vsi razumemo, pa sta najbolj vesela Vall in Julia," je izdala ponosna babica, ki vnukoma posveča veliko časa in se pogosto prelevi tudi v inštruktorico ter jima pomaga pri učenju. Dobri rezultati so seveda zagotovljeni. Kot je dodala Mija, se ji zdi pomembno, da sta z Vesno zgladili odnose, saj bosta zaradi otrok povezani za vedno ... Morda pa bosta nekdanji najboljši prijateljici znali obuditi tudi prijateljsko vez.

Komentarjev 6
  • Pepe1 12:53 22.april 2014.

    Zdaj ko sta se Jankovičeve po botale me sploh zanima kerega zanima ali Jankovičeve govorita ali ne,rajši napišite katera družina v Ljubljani za radi jakoviča strada,ker nima kaj jesti ko je toliko podraživ komunalo in še stanovanja,da samo hranilke ne ...prikaži več morejo plačevati ne pa kaj delata Jankovičeve dve

  • vladek 10:58 22.april 2014.

    dost je petelinov,samo kaj ko ih nobeden ne mara

  • Avatar roksa
    roksa 10:34 22.april 2014.

    Še malo pa bojo ostale brez glavnega petelina!!!!!!!