Magazin > VIP
14760 ogledov

Je Andrej s to objavo Mireli napovedal boj?

mirela, andrej Facebook
Mirela je objavo 'všečkala'. Takrat verjetno še ni vedela, kaj jo čaka.

"Oče in sin. Ne vedno iz oči v oči, toda vedno iz srca v srce,“ se glasi zapis, ki ga je Andrej Laharnar, Mirelin nekdanji zaročenec, delil na Facebooku.

Objavo je všečkala celo Mirela, ki takrat očitno še ni vedela, da bo zaradi Andreja kmalu doživela živčni zlom. Naša resničnostna zvezdnica je namreč le slab teden pozneje za medije povedala, da je izgubila skrbništvo nad sinom Aljažem. "Andrej mi je med zasebnimi klici zagotavljal, da me podpira, v resnici pa je delal proti meni za mojim hrbtom. Ruši se mi svet, ker sem našla ljubezen svojega življenja,“ je takrat povedala 41-letnica, ki sinčka menda ne sme videti nadaljnjih šest mesecev.

Po Mirelinih besedah je Andrej šel na center za socialno delo že v času, ko je bila v Parovih. "Proti meni je uporabil dejstvo, da me ni bilo tri mesece, da sem bila z drugim moškim, da sem se obnašala nemoralno in me označil za alkoholičarko, ker sem se nekajkrat napila. Ne iščem izgovorov, zavedam se svojih napak in za njimi tudi stojim, a mi je zelo težko,“ je še dejala temnolaska, ki sedaj veliko časa preživi v Srbiji, pri svojem novem partnerju Miliju.

Spomnimo. Med Andrejem in Mirelo je škripalo že 2016, ko se je prijavila v Big Brother in na koncu osvojila glavno nagrado. O zaročencu je med omenjenim šovom povedala marsikaj grdega, se zapletla z 20 let mlajšim sotekmovalcem, a jo je Andrej, potem ko se je razburjenje poleglo, spet vzel nazaj. Kazalo je, da sta srečna, nato pa je Mirela šla v srbski šov Parovi in se spet zagledala v sotekmovalca.

Komentarjev 1
  • patron 12:54 22.julij 2017.

    SPET TA KRA.. ,........???