Magazin > VIP
14139 ogledov

Je Kevin Costner sodelavki iz serije Yellowstone naredil otroka?

yellowstone Profimedia
Žena zahteva finančne dokaze.

kevin costner, christine baumgartner | Avtor: Profimedia Profimedia
Ločitev igralca Kevina Costnerja postaja vse bolj umazana. Pred prihajajočim sojenjem o veljavnosti predporočne pogodbe in za določitev preživnine so odvetniki Christine Baumgartner zahtevali več dokumentov o igralčevih financah, med drugim tudi dokazila o stroških, "ki ste jih plačali vi ali katera koli oseba na vašo zahtevo ali v vašem imenu, v zvezi z morebitnimi zunajzakonskimi romantičnimi razmerji."

Costner pravi, da teh izpiskov nima, ker je bil ženi zvest, "ne more pa z gotovostjo povedati, ali je bila Christine pred razhodom v 'zunajzakonski romantični zvezi' in, ali je porabila njegov denar oziroma ali je s stroški za afero obremenila njegove kreditne kartice".

Zahtevek Christinih odvetnikov bi se lahko nanašal na govorice, ki so se razširile kmalu po objavi vesti, da je lepotica vložila ločitvene dokumente. Najprej se je govorilo, da je Baumgartner, ki ima z zvezdnikom tri otroke, motilo, da je mož veliko časa preživel daleč od družine, saj je snemal serijo Yellowstone, pri kateri ne igra le glavne vloge, ampak je tudi njen producent. Nato so se začela namigovanja, da naj bi sodelavki iz serije naredil otroka. Te govorice je zvezdnik takoj zanikal. 

Zunajzakonsko razmerje je Costner sicer očital tudi ženi, ta pa je medijem razkrila, na kako neprijazen način je zvezdnik o ločitvi obvestil otroke

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.