Magazin > VIP
29879 ogledov

Kevin Costner: Ne boste verjeli, s kom naj bi se zbližala njegova žena

Kevin Costner Žurnal24 main
Ločitev postaja vse bolj umazana ...

christine baumgartner | Avtor: Profimedia Profimedia
Druga ločitev igralca Kevina Costnerja ne bo potekala tako gladko, kot je zvezdnik upal. Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da se Christine Baumgartner, s katero je bil 18 let poročen, ne drži predporočne pogodbe, ki pravi, da se mora v roku enega meseca izseliti in soprogove vile. 

Lepotica sedaj za njune tri mladoletne otroke zahteva mesečno preživnino v višini 250 tisoč dolarjev. 49-letna Christine trdi, da je ta številka manjša od zneska, ki je potreben za vzdrževanje življenjskega stila, ki so ga otroci vajeni. Od 68-letnega zvezdnika tudi zahteva, da plača celotno šolnino v zasebnih šolah, vse izvenšolske dejavnosti otrok in njihove stroške zdravstvenega zavarovanja.

Je moža varala?

Še preden je Christine vložila ločitvene dokumente, je Costner izvedel, da se je njegova žena, ko ga ni bilo doma, zbližala z njunim podnajemnikom. Redno naj bi se dobivala s podjetnikom Danielom Starrom, s katerim pa se je konec leta, pol leta po podpisu enoletne najemne pogodbe, sprla. Takrat je Kevin vse izvedel ...

"Daniel je bil v hiši ob morju zelo srečen. Po vselitvi se je s Christine in Kevinom spoprijateljil. Z otroki so se družili. Kevin je bil zaradi snemanj vedno odsoten. Chris se je očitno počutila osamljeno," je povedal vir in dodal, da je Christine Starra skoraj dnevno obiskovala v hišici za goste. "Prišlo je do spora in Kevin je vse izvedel. Z Danielom sta se sprla in zadeva je eskalirala ..." Vir še pravi, da je bil Daniel nad igralcem sprva zelo navdušen, saj je dober oče. "A Kevin je znorel in se postavil na ženino stran. Daniela niti poslušati ni želel več."

Costner je zagrozil z odvetnikom in Starr, ki je vse obtožbe zavrnil in se sprva ni želel odseliti, je marca le popustil in spakiral kovčke.

Komentarjev 11
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:15 22.junij 2023.

    Uf te zvezdniške, bogataške ločitve! Morda pa CK ni izpolnjeval svojih zakonskih obveznosti. Jih ima le 68,

  • Avatar pantani
    pantani 10:22 22.junij 2023.

    *Bitch*!!!

  • Igxigx 09:27 22.junij 2023.

    A gre Costnerju im njegovi babi tolk slabo, da morta bit najemnika? Se pravi da ta bajta sploh ni njegova (od babe pa še manj).