Magazin > VIP
29 ogledov

Je to razlog za Parisin poskus samomora?

Prince Jackson, Paris Jackson FameFlynet
Paris Jackson naj bi si življenje poskušala vzeti po družinskem sporu.

Paris naj bi namreč izvedela, da imata s Princem Michaelom različna očeta. Najstnici so to povedali v sklopu priprav na pričanje v sodnem procesu, ki ga je družina Jackson sprožila proti organizatorju koncertov AEG.

AEG je namreč že napovedal, da bodo med sojenjem razkrili marsikatero pikantnost o Michaelu Jacksonu. Med drugim bodo dokazali, da je bil Jackson odvisen od drog in alkohola in da je le Blanket njegov biološki sin.

"Paris si je tako močno želela, da bi bil Jackson njen biološki oče. Sedaj pa ji je postalo jasno, da temu ni tako. Bila je prepričana, da je Prince njen pravi brat. Zelo je bila pretresena, ko je izvedela resnico. Princa Michaela namreč obožuje,“ je povedal vir. Da Michael Jackson ni njun oče, je pred leti namignila tudi njuna mama Debbie Rowe. Leta 2009 je namreč izjavila, da so jo oplodili s spermo anonimnega darovalca.

Paris Jackson so 5. junija z rešilnim vozilom odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je vzela prevelik odmerek zdravil in da si je s sekiro za meso ranila roko. Mladenka je še vedno v bolnišnici, in sicer na opazovanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.