Magazin > VIP
40 ogledov

Je to res razlog, da DiCaprio še ni dobil oskarja?

Leonardo DiCaprio FameFlynet
Ga bodo te fotografije stale zmage?

Leonardo DiCaprio je letos že šestič nominiran za oskarja in če gre verjeti pesimistom, mu bo tudi letos spolzel skozi prste, pa ne zato, ker ne bi bil talentiran …

Poznavalci pravijo, da se člani Akademije, ki vsako leto podeli oskarja, ne strinjajo z Dicaprijevim življenjskim stilom. Med žiranti, teh je kar 5765, je namreč veliko članov, ki so stari krepko nad 60 let in zagovarjajo družinske vrednote. Leo pa raje skače s cveta na cvet, zaradi česar mu je menda zlati kipec že nekajkrat ušel.

Verjetnost, da bo za film Povratnik letos dobil oskarja, naj bi se po mnenju nekaterim medijev med koncem tedna znatno zmanjšala. V javnost so namreč prišle fotografije, na katerih se Leo poljublja z Rihanno.

Komentarjev 3
  • marabunta 10:43 26.januar 2016.

    ne pišite traparij....če je to kriterij, potem naj kar ukinejo Oskarje, itak bi si jih nihče ne zaslužil...razlika je v tem, da on "skače" javno, ostali to delajo na skrivaj

  • glicinija 09:54 26.januar 2016.

    po tej logiki, ga ne bi nihče dobil

  • Papaja Popi 08:32 26.januar 2016.

    Če mislijo, da je samo zaradi tega brez kipca.....Pa kaj , če skače iz cveta na cvet !Drugi igralci in igralke počnejo še kaj drugega, kot pa to.