Magazin > VIP
38 ogledov

Je umrla med spolno igrico?

mick jagger, l'wren scott FameFlynet
Pojavljajo se ugibanja, da L'Wren Scott ni naredila samomora, ampak je umrla zaradi avtoerotične zadušitve.

Mrliški oglednik vzroka smrti še ni potrdil, že od vsega začetka pa mediji poročajo, da je modna oblikovalka storila samomor.

New York Post poroča, da si je 49-letnica okoli vratu zavezala kravato, nato pa se z ruto obesila na vrata. "Kravata je povečala pritisk. Jasno je, da je hotela umreti,“ je časniku izdal vir.

Drugi viri pa trdijo, da se je modna oblikovalka, ki naj bi bila do vratu v dolgovih, poskušala ubiti že pred enim mesecem. Incident so zamolčali.

Na dan je prišla tudi informacija, da Scottova in Mick Jagger nista bila več par. To naj bi razkrili policijski viri, ki so jo naslavljali kot "nekdanje dekle" slavnega pevca.

Je umrla med spolno igrico?

Newyorški novinarji pa naj bi dvomili, da je Scottova naredila samomor. Ugibajo, da je modna oblikovalka umrla med spolno igrico. Kot razlagajo, obstaja več informacij, ki nasprotujejo teoriji samomora, med drugim ta, da niso našli poslovilnega pisma. Nenavaden je tudi način, kako je umrla, pravijo viri, ki se sprašujejo, kako se je lahko 191 centimetrov visoka ženska obesila na kljuko vrat. "Mislim, da gre za nesrečo med avtoerotično spolno igrico," je za Bunte dejal novinar.

Seksologinja Caroline Fux pravi, da so avtoerotične zadušitve zelo pogoste. Med drugim so bile te igrice usodne tudi za pevca INXS Michaela Hutchencea, televizijskega voditelja Kristiana Digbyja in igralca Davida Carradina.

Sestra ne verjame, da so jo v smrt gnali dolgovi

Jan Shane, L'Wrenina sestra, meni, da se 49-letnica ni ubila zaradi dolgov, saj 13 milijonov evrov v "njenem svetu ne predstavlja veliko denarja". Scottova se sicer z družino o svojem življenju ob Micku ni pogovarjala. "Verjetno je bila preponosna. Prizadevala si je, da bi ljudje mislili, da živi popolno živeljenje. To je bilo zanjo zelo pomembno,” pravi Shanova, ki je svojo slavno sestro v zadnjih 13 letih videla le dvakrat, ko sta jima umrla oče in mati.

"Težko je bilo priti do nje. Ne vem, zakaj je mislila, da potrebuje varnostnike, a takrat je bil to njen način življenja. V nekem trenutku, ko sva ostali sami, mi je rekla, da mi moje življenje zavida. Vem, da si je želela otrok in družine. Mislim, da ji je žal, da si ji ta želja ni izpolnila,” je še dodala mati osmih otrok.

Prestavili celotno avstralsko turnejo

Skupina The Rolling Stones je prestavila celotno turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji. "Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts in Ronnie Wood bi se svojim oboževalcem radi zahvalili za podporo v teh težkih časih. Upajo, da bodo razumeli njihovo odločitev," so sporočili v izjavi za javnost. Turneja po Evropi naj bi potekala po načrtih.

Jagger se je na smrt Scottove, s katero je bil v zvezi 13 let, odzval že včeraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.