Magazin > VIP
16 ogledov

Je Zoe zaradi Bradleyja zapustila zaročenca?

Bradley Cooper Zoe Saldana Flynet
Zoe Saldana so ujeli v Parizu, kjer je trenutno tudi najbolj seksi moški tega leta, Bradley Cooper.

Zoe in Bradley sta se spoznala med snemanje filma The Words in lepi igralec naj bi bil tudi razlog, da se je zvezdnica po enajstih letih razšla s svojim zaročencem. Zoe in Bradleyja so sicer med spogledovanjem ujeli že konec septembra. Očividci so ju videli v nekem baru, kjer naj bi se vedla "kot dva zaljubljena srednješolca". Zvezdnika naj bi v klub prišla ob treh zjutraj. "V skupini jih je bilo kakšnih dvajset, a že takoj je bilo jasno, da se med Zoe in Bradleyjem nekaj plete. Ves čas sta se nasmihala drug drugemu in se dotikala. Bradley jo je objel okoli ramen, ona njega okoli pasu in odkorakala sta iz lokala," je povedala priča.

Romanco je igralkin predstavnik za javnosti zanikal z besedami, da sta le prijatelja. Verjeli bi mu, če se medijem ne bi že nekajkrat zlagal. Ko so ga novinarji spraševali, ali je zvezdničina zveza z zaročencem v krizi, je to vse do zadnjega dne zanikal.



 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.