Magazin > VIP
50137 ogledov

Jennifer Aniston po slovesu od Perryja jezna na ostale igralce Prijateljev

jennifer aniston NBC
Bo nepričakovana smrt uničila prijateljstvo?

Po smrti Matthewa Perryja so se njegovi soigralci iz serije Prijatelji, s katero se je zapisal med najbolj priljubljene TV igralce vseh časov, od njega poslovili s skupno izjavo, nato pa se mu je vsak poklonil še na svojem profilu na družbenem omrežju.

Vsi so ves čas poudarjali, da so tudi v zasebnem življenju prijatelji, najbolj blizu pa sta si bila Matt in Jennifer Aniston. Ona je bila tudi tista, ki mu je povedala, da vsi vedo, da ima težave z alkoholom in mu stala ob strani, ko je pomoč najbolj potreboval. 

"Prijatelji" pa se trenutno menda ne razumejo najbolje, pravi vir. Jennifer Aniston naj bi bila besna, ker Mattu ostali, ko se je utapljal v odvisnosti, niso ponudili pomoči. Najbolj sta se mu menda izogibala David Schwimmer in Lisa Kudrow, čeprav sta dobro vedela, da ni zdrav. "Jen je zelo zvesta oseba. Skupino je poskušala združiti, da bi pomagala Mattu, ko je bil v stiski," je povedal vir in dodal, da je tesnega prijateljstva med igralci sedaj konec. "Jennifer ga je obiskovala, ga ves čas klicala, mu hotela dostaviti hrano. Nihče drug ni pomagal," je povedal prijatelj igralke. Le Courtney Cox je priznala, da bi lahko naredili več za Perryja in ga morda rešili pred prezgodnjo smrtjo. Ostali o tem molčijo ...

Komentarjev 2
  • Pierre 17:56 20.november 2023.

    Ma dejte že enkrat nehat s tem Čendlerjem, to je že blaznost...

  • Majazmaja 11:54 20.november 2023.

    Odrasel, opravilno sposoben moški. Drugi niso dolžni skrbeti zanj. Poleg tega je bil bajno bogat in za take je v ZDA fantastično poskrbljeno. Ni imel volje, da bi se s pomočjo terapevtov in ustanov izvlekel. Drugi niso odgovorni za njegovo ...prikaži več življenje. Sam se je odločil za tak način življenja. Vem, o čem govorim, ker smo imeli v družini primer z zasvojenostjo z drogami, ki se je končala s predoziranjem. Dokler se oseba sama ne odloči, da bi nekaj spremenila, se drugi samo zabijajo v steno.