Magazin > VIP
2447 ogledov

Matt LeBlanc se je s šalo poslovil od Matthewa Perrya

perry, le blanc instagram
Ta poklon bi bil Matthewu Perryju, ki je bil znan po svojem smislu za humor, zagotovo všeč.

Konec oktobra se je poslovil zvezdnik serije Prijatelji, Matthew Perry. Po njegovi smrti je po spletu zaokrožil prizor iz nadaljevanke, ki ga je katapultirala med največje zvezde današnjega časa. V njem je namreč predvidel svojo smrt. 

Natančen vzrok smrti še ni znan. Igralca so našli v džakuziju, v krvi ni imel drog ali alkohola, na rezultate toksikoloških preiskav pa bomo čakali več mesecev, medtem pa mediji ugibajo, kdo bo podedoval njegovo premoženje, ki je ocenjeno na 120 milijonov dolarjev. Matt je sicer v svoji avtobiografiji zapisal, da ta družinski član ne bo videl niti centa od njegovega denarja. 

Zvezdnika so slab teden po smrti položili k večnemu počitku, od njega so se prišli poslovit tudi vsi glavni igralci Prijateljev. Matt LeBlanc, ki je igral Joeyja, pa se je Perryju včeraj poklonil še na Instagramu, kjer je zapisal, da se od njega poslavlja s težkim srcem. "Da sem s tabo delil oder in da si bil moj prijatelj, je velika čast. Vedno se bom nasmehnil, ko bom pomislil nate, in nikoli te ne bom pozabil. Nikoli. Razširi krila in poleti, moj brat. Končno si svoboden. Pošiljam ljubezen. In očitno boš obdržal 20 dolarjev, ki mi jih dolguješ," se je pošalil LeBlanc.

Perryju bi bila ta šala zagotovo všeč. Vsi, ki so ga poznali, so namreč poudarili, da je imel veliko srce in izjemen smisel za humor, ki nikoli ne bo pozabljen. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.