Magazin > VIP
21185 ogledov

Matthew Perry temu družinskemu članu ne bi dal niti centa od svojega denarja

matthew perry, John Bennett Perry Profimedia
Imela sta težaven odnos.

Od smrti priljubljenega igralca Matthewa Perry se vsi sprašujejo, kdo bo podedoval njegove milijone. Zvezdnik namreč ni imel otrok. Za zdaj ni znano, ali je komik napisal oporoko, ve pa se, da očetu ne bi privoščil niti centa od svojega bogastva. Njun odnos je bil namreč težaven ...

John Bennett Perry (82) in Suzanne Perry Morrison (75) sta bila poročena dve leti. Leto dni po poroki se jima je rodil Matt, ki je v svoji avtobiografiji, ki jo je izdal lani, zapisal, da je oče družino zamenjal za igralsko kariero. Perry je bil takrat star devet mesecev. Svojega očeta je videl le na televizijskem ekranu ...

Ko je Matthew dopolnil 15 let, se je iz Kanade preselil k očetu v Hollywood, da bi z njim zgradil odnos. Z Johnom sta si delila ljubezen do igre in alkohola. John je bil takrat odvisnik in tudi Matt je veliko pil. Ko je v hišo pritihotapil alkohol in droge, je njegovi mačehi počil film, zato je John sina vrgel iz hiše. "Prav, odšel bom. A nihče od vas ne bo videl niti centa od mojega denarja. To sem si mislil, nisem pa tega izustil," je Perry napisal v spominih.

Odnos z očetom se je, ko je odrasel, sicer izboljšal. Ena zadnjih fotografij, ki jih je objavil na Instagramu, je bil posnetek z Johnom.

Kaj se bo zgodilo s Perryjevim denarjem?

Perryjevo premoženje je ocenjeno na 120 milijonov dolarjev. Po besedah odvetnika Treja Lovlla so možni trije scenariji. "Morda obstaja sklad, katerega bi upravljal skrbnik. Morda je napisal oporoko, ki bi se izvajala pod nadzorom sodišča. Če ne bi imel ne enega ne drugega, bi pregledali seznam njegovih dedičev," je povedal za New York Post. Glede na to, da Perry ni imel otrok, bi denar podedovala starša. 

 

Komentarjev 2
  • papak 23:22 14.november 2023.

    Nikjer ni napisano pa še pobotala sta se vi pa nabijate čisto kontra. Ajme.

  • Pierre 14:05 14.november 2023.

    Kaj nas to briga, koji k..c??????