Magazin > VIP
31377 ogledov

Matthew Perry v seriji Prijatelji predvidel svojo smrt

Matthew Perry Profimedias
Po spletu se širi del Prijateljev, v katerem Chandler omeni svojo smrt.

Matthew Perry, ki je včeraj za vedno zaprl oči, je svetovno slavo dosegel z vlogo enega od šestih prijateljev v istoimenski seriji, ki so jo na NBC predvajali med letoma 1994 in 2004. Upodobil je sarkastičnega Chandlerja Binga, ki je veljal za najbolj humornega od šesterice. Leta 2002 je bil za vlogo Chandlerja nominiran za nagrado emmy. 

Njegovi oboževalci so se sedaj spomnili na prav poseben prizor iz nadaljevanke, ob katerem se bo danes verjetno mariskomu naježila koža. V osmem delu devete sezone se Rachel in Ross prepirata, kdo bo prevzel skrbništvo nad njuno hčerko, če bi se jima kaj zgodilo. Na koncu se odločita za Chandlerja in Monico. Chandler nato po pomoti razbije Monicin najljubši jedilni servis in izjavi: "Očitno bom jaz tisti, ki bo prvi umrl."

 

friends Magazin Zadnja fotografija Matthewa Perryja v javnosti Matthew Perry Magazin Znani Slovenec se je tako poklonil prijatelju Perryju Matthew Perry Magazin Umrl je Matthew Perry Matthew Perry Magazin Srhljiva zadnja objava Matthewa Perryja

Perry, to je njegova zadnja fotografija, ki je bila posneta v javnosti, ni skrival, da se je večji del svojega življenja boril z odvisnostjo. Ko je odjeknila vest, da je umrl v džakuziju, so se pojavila namigovanja, da je spet posegel po prepovedanih substancah. Policija je razkrila, da drog v njegovi hiši ni našla, so pa našli več različnih zdravil na recept.

Komentarjev 4
  • Kmodri 19:14 30.oktober 2023.

    Ja pol sem pa jaz Ata Smrk!

  • slopubec 14:48 30.oktober 2023.

    Ma dajte no ! Ne veste več kaj bi pisali.

  • Ender3 13:44 30.oktober 2023.

    Prava hrana za avtorjeve prispevke. Katastrofa je, kaj objavlja. Čiste ana-teme.