Magazin > VIP
24 ogledov

Jennifer izdala, zakaj je shujšala

Jennifer Hudson Flynet
Kariera Jennifer Hudson se naglo vzpenja, medtem ko njena teža še vedno pada. V intervjuju za showbizspy.com je zdaj izdala, zakaj se je odločila za dieto, s katero je shujšala 40 kilogramov.

Mnogi so namigovali, da je oskarjevka shujšala zaradi smrti matere, brata in nečaka, ki jih je ubil fant igralkine sestre. A, kot je izdala pevka, ni shujšala iz žalosti, ampak se pred filmom Sanjske punce (Dreamgirls), ki jo je katapultiral med zvezde, ni niti zavedala, da ima težave s težo.

"Ko sem prvič stopila na rdečo preprogo, me je novinarka vprašala, kako se počutim kot debeluška v Hollywoodu. Obrnila sem se in se spraševala, s kom govori," je povedala Hudsonova. Za dieto pa se je odločila med nosečnostjo, ki je zaradi njenih oblin nihče ni opazil. "Takrat sem si rekla:' Počakaj malo. Zakaj nihče ne ve, da sem noseča?'" Po rojstvu sina Daniela je prikupna Jennifer začela z radikalno dieto. Z železno voljo, malo hrane in veliko športa je shujšala za neverjetnih 40 kilogramov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.