Magazin > VIP
2939 ogledov

Jennifer Lopez vprašal po ločitvi, njen odziv zaokrožil po spletu

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Vprašanje se ji je zdelo neprimerno.

V zakonu Jennifer Lopez in Bena Afflecka naj bi v zadnjih mesecih pošteno škripalo. Ben naj bi se iz skupnega doma izselil, v javnosti so ga že opazili brez poročnega prstana, povrh vsega pa naj bi Lopezova že iskala novo hišo v Los Angelesu. 

Tokrat se je Jennifer mudila na tiskovni konferenci svojega novega Netflixovega filma Atlas, na kateri jo je novinar kar direktno vprašal, ali so govorice o ločitvi resnične. Igralkin odziv je povedal več kot tisoč besed. Videti je bilo, da ji je neprijetno in da na vprašanje ne želi odgovoriti. K sreči jo je iz zagate rešil njen soigralec Simu Liu, ki je prosil novinarje, da naj na konferenco ne prihajajo “s takšno energijo”, še pred tem pa je igralka radovednega novinarja pogledala in mu s kratkim odgovorom povedala, da bi moral vedeti, da je to vprašanje neprimerno. Kaj točno je rekla, si oglejte v videu

Ko se je videoposnetek pojavil na družbenem omrežju X, so uporabniki komentirali, da je jasno kot beli dan, da je njen zakon propadel. “Če bi bilo vse v redu, ne bi tako reagirala, zato naj ne laže več”, “Točno se vidi, da je jezna, ker ne želi govoriti o tem, da njeno življenje več ni pravljica, kljub temu da je še pred kratkim na intervjujih govorila, da je to usodna ljubezen” in “Zdaj mislim, da nam je vsem jasno, da se ločuje”, so se glasili komentarji. 

Zakonca sta ljubezni dala novo priložnost leta 2021, ko se je lepotica razšla od zaročenca Alexa Rodrigueza. Pred oltar sta stopila 2022, vse od takrat pa se govori, da naj bi bil Ben v zakonu zelo nesrečen zaradi soproginega pretiranega nadzora. V zadnjih mesecih naj bi šlo Benu v nos tudi dejstvo, da je Jennifer povečala službene obveznosti in da se pripravlja na turnejo. 

Zakona ne podpira niti Benov dobri prijatelj Matt Damon. “Matt je imel že od samega začetka resne zadržke glede Benniferja 2.0. Poskušal je javno podpreti Bena, a dejstvo je, da sovraži način, na katerega J. Lo ravna z njegovim prijateljem, zato ne more več držati jezika za zobmi," je povedal vir blizu njiju, piše Blic.rs.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • Ender3 16:07 24.maj 2024.

    Malo je takšnih, ki bi v njihovi koži živeli v dvoje..Lasten ego jim tega ne dopušča..

Sorodne novice