Magazin > VIP
87326 ogledov

Jezerškova žena si je privoščila enega največjih luksuzov

Jezeršek Žiga Intihar
Kako pogumno! Bi si upali?

Podjetnica in jezikoslovka Deana Jezeršek si je po več kot desetletju vodenja uspešnega podjetja LanguageSitter, v katerem se je ukvarjala z inovativnimi pristopi učenja tujih jezikov, privoščila sobotno leto. Veste, kaj je to? To je leto, ko ne hodite v službo in ga posvetite sebi, družini, refleksiji preteklih dogodkov in dosežkov, ljubim hobijem ter načrtom za prihodnost.

Deana je v začetku poletja tako prodala svoj delež v podjetju, ki ga je soustvarila pred 11 leti in si pri štiridesetih vzela čas za razmislek, česa si želi v prihodnosti. Kot velika deloholičarka se je sicer spopadala tudi s slabo vestjo, a je danes s svojo odločitvijo pomirjena in že počasi razmišlja o bodočih načrtih. Poleg tega uživa v bolj svobodno razporejenem času, izpolnila pa si je tudi otroško željo in se začela učiti igranja na klavir.

Za Val 202 je povedala, da se marsikomu zdi to korak nazaj, sama pa to leto vidi kot nov zalet in razmislek o tem, česa se bo lotila v novem desetletju. Okolica jo je pri tem podprla, sploh soprog Martin, sicer direktor enega največjih gostinskih podjetij pri nas, Jezeršek Gostinstva. 

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:34 12.november 2023.

    Če ne bi bilo delavnih dekov in babic,oni ne bi imeli nič.Lahko je denar plemenititi,če ti ga da,in še pove kako

  • jakec1575 12:24 11.november 2023.

    Sabbatical sicer pride iz zidovskega šabata, ampak sobotno leto???? Resno??? Ampak vsak bi rabil tak odmor, da osmisli naslednje izzive in cilje. Nekateri poklici so po naravi ze taksni, mnogi pa ne. Ljudje bi bili manj depresivni in bolj srecni.

  • Pierre 10:42 11.november 2023.

    Na razumem kakšen luksuz je to??? Jezerški so MARLJIVA družina in so si premoženje PRIGARALI, z razliko od nekaterih...