Magazin > VIP
445 ogledov

Jinny Ribič: "Z obsodbami drugih se ne obremenjujem“

jinny ribič Mediaspeed.net
Jinny Ribič, ki je septembra lani v prometni nesreči izgubila fanta, novinarja Filipa Kocijančiča, je spet zaljubljena.

Jinny Ribič, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Slovenija ima talent, se po smrti fanta, novinarja Filipa Kocijančiča, počasi postavlja na noge.

Po Kocijančičevi smrti je lepotica ostala popolnoma sama. "Pri 21 letih se sam preživljati in sprejemati odločitve, ki niso lahko, ni tako preprosto,“ je takrat povedala temnolaska, za katero so spet nastopili srečni časi.

Jinny se je namreč zaljubila. Njeno srce je osvojil Nejc Frank, pomočnik glavnega trenerja smučarskih skakalcev A reprezentance. "Z Nejcem sva se spoznala prek skupne prijateljice. Ko je bil na Japonskem, na tekmi v Sapporu, sva komunicirala prek skypa, kmalu po njegovem prihodu domov, pa me je predstavil staršem, kar me je presenetilo. Nejc je trener naših skakalcev in ima ogromno obveznosti. Počasi se spet pripravlja na turnejo. Do takrat pa ustvarjava skupno gnezdece, pri čemer nama pomagajo tudi njegovi starši,“ je za Žurnal24 povedala lepotička, ki je z Nejcem v zvezi dobrih pet mesecev.

"Nejc mi je stal ob strani"

"Če se je bilo težko zaljubiti po tragediji? Po tragediji mi glava sploh pokonci ni stala. Ko sem spoznala Nejca, je bilo bolje. Spoštuje me in priznam, da mi je v težkih časih stal ob strani. Seveda so še dnevi, ko razmišljaš o preteklosti … Spomini bodo vedno ostali z mano. Sem pa vesela, da sem spoznala Nejca,“ še pravi Jinny, ki je morala zaradi svoje nove ljubezni poslušati kritike, na katere pa se ne ozira. "Z ljudmi, ki so se obregnili ob to, da imam novega fanta, se ne obremenjujem. Nesreča se je zgodila skoraj leto dni nazaj. Nihče, ki me sedaj obsoja, takrat ni bil z mano. Naj najprej pometejo pred svojim pragom in naj se imajo radi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.