Magazin > VIP
3552 ogledov

Joe Manganiello po ločitvi od Sofie Vergara pokazal novo spremljevalko

Joe Manganiello, Caitlin O’Connor
1/3
Profimedia
Skupaj na rdeči preprogi in na tekmi NFL.

Joe Manganiello in Sofia Vergara sta se po sedmih letih zakona zaradi nepremostljivih razlik letos ločila. Lepotec ni dolgo sameval. Pretekli konec tedna je potrdil zvezo z igralko Caitlin O'Connor, s katero se je pojavil na gala prireditvi Children of Armenia Fund, dan pozneje pa še na tekmi NFL.

46-letni igralec in 13 let mlajša lepotica naj bi se spoznala na manjši neuradni zabavi za ustvarjalce serije Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, v kateri igra Caitlin. Po poročanju People se je parček spoznal "v masažni kadi in se je ves večer pogovarjal." Prvič so ju skupaj v javnosti opazili septembra med zapuščanjem fitnes centra, a parček zveze takrat še ni potrdil. 

"Res sta duhovita. S smešnimi šalami ga spravlja v smeh. Res je duhovita. Prijazna in pametna. On pa je kul. Zelo kul," je povedal vir.

Upajmo, da Caitlin ni tako "družabna" kot Sofia ... Igralkina ljubezen do zabav naj bi bila namreč razlog, da je Joe vložil ločitvene dokumente. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.