Magazin > VIP
5403 ogledov

Opala: Ločitev je zahteval igralec, sedaj znan razlog

sofia vergara Profimedia
Joe Manganiello je najel eno najboljših ločitvenih odvetnic.

Ta teden je odjeknila vest, da se po sedmih letih ločuje eden najlepših parov Hollywooda, Sofia Vergara in Joe Manganiello. Ločitev je veliko presenečenje, saj sta zvezdnika veljala za srečen par. Sedaj je znano, da je ločitvene dokumente vložil on.

Radaronline poroča, da je v zakonu že dalj časa škripalo, težave pa naj bi se začele med pandemijo. "Vergara je zadnje mesece živela, kot bi bila samska," je mediju povedal igralkin poslovni partner in dodal, da je veliko časa preživljala s prijatelji. Nekateri so spregovorili z mediji in razkrili, da je bil eden od razlogov za konec njunega zakona tudi Sofijina ljubezen do koktajlov. Njena družabnost je Joeja vedno bolj motila. Sofia je s svojimi prijateljicami rada nazdravljala, se udeleževala zabav in tudi sama organizirala vesele večere. Joe je dogajanje spremljal od daleč ... "Skrbelo ga je, da bi ga alkohol lahko spet pahnil v težave, zato se je izogibal skušnjavam." People pa poroča, da je bila za konec zakona kriva zvezdnikova želja po otroku. "Otrok Sofie ni zanimal," pravijo viri. Igralka ima sicer enega sina, ki je star že 31 let, Joe je brez otrok.

Zvezdnik filma Vroči Mike je medtem najel eno najbolj razvpitih zvezdniških ločitvenih odvetnic, Lauro Wasser. Nihče ne pričakuje, da bo ločitev umazana. Igralca sta namreč podpisala predporočno pogodbo, s katero sta zaščitila svoje premoženje in se strinjala, da si bosta delila stroške za odvetnika.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.