Magazin > VIP
23682 ogledov

Po sedmih letih pravljičnega zakona se je razšel ta najlepši zvezdniški par!

Sofia Vergara, Joe Manganillo Profimedias
To pa je presenečenje.

Igralca Sofía Vergara in Joe Manganiello sta se razšla in se po sedmih letih zakona ločujeta, ekskluzivno poroča ameriški Page Six.

Par je v izjavi za Page Six povedal: "Sprejela sva težko odločitev za ločitev. Kot dve osebi, ki se zelo ljubita in skrbiva druga za drugo, vljudno prosiva za spoštovanje najine zasebnosti v trenutku, ko krmariva po tej novi fazi najinega življenja."

Lepotica "Moderne družine" trenutno praznuje svoj 51. rojstni dan v Italiji s skupino prijateljev, vendar brez Manganiella in poročnega prstana. Vir je za omenjen medij dodal: "Sofía in Joe se že nekaj časa ločujeta in se nekoliko oddaljujeta drug od drugega ter razmišljata vsak o svoji prihodnosti."

Par je bil nazadnje opažen skupaj prejšnji mesec v Hobokenu, ko je Vergara 46-letnega Manganiella obiskala na snemanju njegovega novega projekta Nonnas z Vinceom Vaughnom.

Zvezdniškim ločitvam pa letos ni videti konca, po dveh letih zakona se ločujeta tudi pevka Ariana Grande in nepremičninski agent Dalton Gomez. Vir blizu para je za Page Six povedal, da sta se razšla že januarja, a da ostajata v prijateljskih odnosih. "Šlo je za skupno odločitev. Težave sta imela že prej, a želita ostati najboljša prijatelja."

ariana grande | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
Sorodne novice