Magazin > VIP
15158 ogledov

Ločitev Kevina Costnerja dosega nove razsežnosti

kevin costner Profimedia
Kaj je res, vesta le zakonca.

christine baumgartner | Avtor: Profimedia Profimedia
Kevin Costner naj bi bil šokiran, ko mu je žena Christine Baumgartner pod nos pomolila ločitvene dokumente, pa ne zato, ker si ločitve ne bi želel, kot se je govorilo, ampak zato, ker ga je prehitela.

"Zvezdnik serije Yellowstone je z odvetnikom pripravljal dokumentacijo, ko ga je njegova žena 'na skrivaj napadla' in mu postregla s svojim kompletom ločitvenih papirjev," je povedal vir za US Sun. "Kevin je bil šokiran. Christine ga od takrat blati," je še dodal.

Oblikovalka torbic, ki že leta ne dela več, je med drugim razkrila, na kakšen način je Kevin otrokom povedal za ločitev. Pravi, da še zdaj ne razume, kaj ga je tistega dne obsedlo. 

Za konec njunega 18-letni zakon naj bi bila sicer kriva Kevinova obsedenost z delom, zaradi katerega je bil veliko zdoma. Igralec o pokoju še ne razmišlja, a si kljub temu želi deljenega skrbništva nad njunimi tremi otroki. 

Sodišče bo moralo tudi odločiti, ali Christine res pripada preživnina v višini skoraj 250 tisoč dolarjev. Lepotica, ki se ni držala predporočne pogodbe, ko se v roku 30 dni ni hotela izseliti iz igralčeve hiše, pravi, da ta znesek potrebuje, če želi otrokom zagotoviti življenjski stil, ki so ga vajeni. Costner znesku nasprotuje, tudi zato, ker je ugotovil, da je žena na mesec pri lepotnih strokovnjakih pustila več kot 180 tisoč dolarjev. Tik pred začetkom ločitve je z njegovega bančnega računa vzela še 95 tisočakov, s katerimi sedaj plačuje odvetnike. 

Komentarjev 5
  • prijatelj 21:34 06.julij 2023.

    kaj ste vsi vsekani, da to komentirate,pravzaprav kdo je to? kaj pa o naših plesočih drekačev od predsednice navzdol pa urška pa jankovič itd itd.. KI NAS VSAK DAN......... O TEM STE TIHO govna....

  • Soljatar 11:56 06.julij 2023.

    rajši bi zažgal ves denar in vse nepremičnine, kot da bi kaj dal taki izkoriščevalski, pohlepni kuzli...

  • Igxigx1 09:02 06.julij 2023.

    Prasica požrtna. Upam, da jo zjebe, da tud enga centa ne dobi