Magazin > VIP
69 ogledov

Joe Manganiello ženi pripravil neverjetno presenečenje

Sofia Vergara, Joe Manganillo Profimedias
Igralec Joe Manganiello je v zadrego spravil vse može in fante tega sveta. Preberite, kakšno presenečenje je pripravil svoji slavni ženi.

Joe Manganiello je ženi Sofii Vergara za prvo obletnico zakona podaril prav posebno darilo – napisal ji je pismo, dolgo 40 strani oziroma, kot pravi on, ji je napisal knjigo. "Za prvo obletnico sem ji napisal knjigo o tem, kako sva se spoznala in kako sem ji dvoril,“ je povedal 40-letni igralec in razkril, da je bila knjiga dolga kar 40 strani. Sprva ji je želel napisati le pismo, a je pisal toliko časa, da je nastala krajša knjiga: "Zelo jo ljubim.“

Igralski par je v zvezi že od leta 2014, novembra 2015 pa sta se poročila na Floridi. Spoznala sta se zahvaljujoč Sofijinemu soigralcu iz serije Sodobna družina. "Izvedel sem, da je Sofia samska in Jesse Taylor Ferguson mi je dal njeno številko. Odletel sem v New Orleans in jo odpeljal na zmenek,“ je povedal Joe, vse ostalo pa se skriva v njegovi knjigi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.