Magazin > VIP
27 ogledov

Joss hotela vreči v reko

Joss Stone Žurnal24 main
V bližini hiše pevke Joss Stone je policija v avtomobilu našla zapiske, ki so nakazovali na umor pevke.

Na podeželju v vasi Devon, kjer prebiva pevka Joss Stone, je policija aretirala dva moška, ki sta skušala pevko ubiti. Tridesetletni Junior Bradshaw in 33-letni Kevin Liverpool iz Manchestra sta jo sprva hotela oropati, nato ubiti, truplo pa vreči v najbližjo reko.

"Oropaj" in "ubij" sta bili med drugim besedi na zapiskih, ki jih je policija našla v njunem avtomobilu. Na njih je še pisalo "denar v sef", "oropati Jocelyn" in fraza "najti reko in jo vreči vanjo". Poleg načrta, napisanega na papir, je policija našla še samurajski meč, vrv, rokavice in vrečo za truplo.

Stonova je povedala, da se kljub incidentu dobro počuti in da normalno nadaljuje s svojim življenjem. "Rada bi se vsem zahvalila za sočutje, vendar sem dobro. Moje življenje gre normalno naprej, medtem pa policija preiskuje primer. Barvam kopalnico. Pečem torte. Vse je v redu."

Joss je ena najbogatejših Britank. Njeno premoženje ocenjujejo na devet milijonov funtov (dobrih 10 milijonov evrov).

Osumljenca bosta do julija, ko jima bodo začeli soditi, v priporu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.