Magazin > VIP
4677 ogledov

Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski: Že prvi dan sta se zamerila sosedi

aleksandra ilijevski mediaspeed
Aleksandra Ilijevski, pevka skupine Pliš, in igralec Jurij Zrnec sta se decembra preselila v večje stanovanje. Ena od sosed vsekakor ne spada med njune oboževalce.

Aleksandra Ilijevski in igralec Jurij Zrnec sta se že prvi dan zamerila novi sosedi, ko sta med selitvijo avto pustila na zelenici v bližini vhoda v stanovanjski blok. "Na zelenici sem parkirala 15 minut. Pazila sem, da nisem zapeljala na sadike oziroma rože. Pa pride ena zadirčna gospa - brez živjo, dober dan ali oprostite - in reče: 'Tole pa ni preveč prijazno, da ste tako parkirali.' Nisem imela besed zanjo, saj je prišla nepričakovano in začela bevskati,“ je povedala v videu, ki ga je objavila na Facebooku, in dodala, da je razburjeni sosedi Zrnec nato prijazno razložil, da se selita.

Gospe to očitno ni omehčalo. Ko sta Jurij in Aleksandra prišla do avta, sta opazila, da jima je nekod dvignil brisalce. "Upam, da je bila to ta gospa, ker če ni bila, to pomeni, da imamo še enega idiota v tej bajti,“ je še dodala pevka in razkrila, da je naslednji dan na zelenici našla karton, ki ga je vrgla v smeti, na selitvenem kombiju, ki je bil izposojen, in ga je parkirala na prostoru, kjer ni bilo oznak, da je parkiranje prepovedano, pa je nekdo utrgal enega od zadnjih brisalcev.

Komentarjev 24