Magazin > VIP
51 ogledov

Justin Bieber v slabih odnosih z mamo

justin bieber, mama Profimedias
Justin Bieber je priznal, da sta si bila z mamo zelo blizu, a se je njun odnos skrhal.

Justin Biber se lahko za svoj uspeh zahvali tudi svoji mami Pattie, s katero si je bil nekoč zelo blizu, a se je odnos med njima na žalost ohladil. To je 21-letni zvezdnik priznal v intervjuju za Billboard. "Odmaknil sem se, ker me je bilo sram. Mame nisem hotel razočarati, a sem jo. Nekaj časa nisva govorila. Da si bova spet zaupala, je potreben čas. Sedaj živi na Havajih, zato je težko, a se stanje izboljšuje. Neverjetna ženska je in zelo jo imam rad,“ je povedal pevec.

Pattie je Justina rodila, ko je bila stara 17 let, pevčev oče pa 18. "Bil je nezrel. Ko sem dopolnil štiri leta, je za eno leto izginil in se vrnil na očetovski dan. Spominjam se, kako mu je mama rekla: 'Če hočeš biti tukaj, moraš biti tukaj.' Mnenje, da je bil slab oče, ne drži. Od tistega časa dalje je bil ves čas v mojem življenju,“ je o svoji družini še razkril Bieber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.