Magazin > VIP
23644 ogledov

Kaj danes počne ena naših najlepših voditeljic vseh časov?

televizija daljinec
Nekoč smo jo spremljali po televiziji, danes je zvesta radiu.

Eva Longyka Marušič, nekoč priljubljena televizijska voditeljica, ki je vodila oddaji Besede, besede, besede in Igre brez meja ter kar osem let oddajo Lingo, je danes radijska napovedovalka.

Eva Longyka Marušič | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Zaposlena sem v napovedovalski službi Radija Slovenija. Naša napovedovalska služba je raznovrstna, sodelujemo z vsemi tremi programi nacionalnega radia, prebiramo poročila, napovedujemo oddaje, snemamo različne oddaje za 1, 2 in 3 program, od interpretacije radijskih iger do literarnih večerov in kulturnih oddaj, povezujemo pa tudi program na Arsu. Naša vloga je zelo raznolika in pestra," o svojem delu pove danes 51-letna Eva, ki pravi, da televizije prav nič ne pogreša, temveč je povsem zadovoljna z radijem, ki se ji zdi krasen medij.

Na Radiu Slovenija pa je prav tako zaposlen njen brat Jure Longyka, ki se sicer ukvarja bolj z glasbenimi oddajami, medtem ko je Evin razpon bolj širok, in sicer od glasbenih, umetniški pa do informativnih oddaj. 

Jure Longyka talentiran Magazin Tako velik je že sin Jureta Longyke
Komentarjev 10
  • stefan79 18:02 12.avgust 2018.

    Najlepših?....ah dajte ne ga srati....te pa je še Miša Molk v prednosti....:D

  • matermila 17:45 12.avgust 2018.

    A.H.F. = Ana ? Fetih ? Zelo podobno njenim pisunskim veleumom.

  • leonardo 13:57 12.avgust 2018.

    Moja mama je vedno rekla: Brez stolčka bi se je nagledal! Pač taka kot je večina, kajne? Vsake oči pa imajo svojega malarja.