Magazin > VIP
2581 ogledov

Kaj je princesa Eugenie naredila tej kolumnistki?

princesa eugenie
Kakšna gonja ...

12. oktobra se bo hčerka britanskega princa Andrewa, Eugenie, poročila s svojim dolgoletnim partnerjem Jackom Brooksbankom. Za svojo sanjsko poročno obleko je 28-letnica močno shujšala, za kar je prejela veliko pohval.

Poroka bo potekala v gradu Windsor, v kapeli, v kateri sta se vzela tudi princ Harry in njegova Meghan. Tako kot njen bratranec in njegova ameriška žena se bo tudi Eugenie s soprogom po slovesnosti v kočiji peljala po mestu, dogajanje pa si bo na posestvu lahko od blizu ogledalo 1200 oseb, ki bodo dobili "zlato vstopnico“.

Njeni poročni načrti pa očitno niso niti najmanj všeč znani kolumnistki Jan Moir, ki je za Daily Mail napisala članek, v katerem je mladenko "raztrgala“. Moir ne razume, zakaj mora imeti nekdo, ki je šele deveti v vrsti za prestol in je za ustavo enako pomemben kot "eden od kraljičini psov“, takšno poroko. "Kdo misli, da je?“ se sprašuje avtorica članka, v katerem je tudi izpostavila, da Eugenie v zadnjih letih ni naredila nič, da bi v javnosti dvignila svoj ugled. Za konec je Moir še pripomnila, a je Eugenie, tako kot njena "pošastna“ mama, Sarah Ferguson, lačna blišča in kraljevega glamurja, kar je Fergusonovo močno zbodlo. Javno se na članek ni odzvala, je pa na Twitterju delila pismo prijateljice Sarah Wade, ki  ga je poslala časniku Daily Mail. V njem je zapisala, da je treba svobodo izražanja podpreti, a da ima tudi ta pravica meje. Edini namen tega članka naj bi bilo širjenje sovraštva in prizadejanje bolečin, je še izpostavila prijateljica Sarah Ferguson.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.