Magazin > VIP
5 ogledov

Kaj počne Kate ves dan?

Kate Middleton, princ William Flynet
Kako je videti običajni dan v življenju priljubljenega britanskega para, Kate Middleton in princa Williama?

Kljub Katinim različnim javnim obveznostim in Williamovim občasnim 24-urnim izmenam v službi reševalnega pilota kraljevskih letalskih sil priljubljeni britanski par živi razmeroma mirno življenje v zasebnosti svojega doma v Angleseyju v Severnem Walesu. "Kate je vojaška žena, ki podpira svojega moža, ko je treba," je povedal tiskovni predstavnik. Medtem pa naj bi bil Wills v zasebnosti velik romantik, ki njun skupni čas rad popestri z različnimi romantičnimi gestami, je razkril nek drugi vir. Kakšna pa sploh je dnevna rutina najbolj priljubljenega kraljevskega para med njunim običajnim tednom?

Katin običajni dan v Londonu

Vojvodinja Cambriška se zjutraj ob sedmih najprej odpravi na tek s svojim štirinožnim prijateljem Lupom na ozemlju Kensingtonske palače ali parka. Potem zdravo pozajtrkuje – ovseni kosmiči so njeni priljubljeni – ter se sreča z upravitelji gospodinjstva. Poleg tega v dopoldanskem času prebere tudi zadnja poročila dobrodelnih organizacij.

Popoldne se nato sreča s predstavniki različnih dobrodelnih organizacij in se udeleži predvidenih javnih dogovorov, vmes pa v času kosila stisne še zmenek pri frizerki.

Zvečer skupaj z Willsom povečerjata doma. "Če Williama ni v Londonu, preživlja čas s Pippo (Middleton, op. a.), ki pride na obisk, ko sta obe prosti," je povedal vir.

Williamov običajni dan v Angleseyju

Medtem pa se Williamov običajni službeni dan začne ob sedmih zjutraj, ko se javi v bazi kraljevskih zračnih sil. Sledi zajtrk v oficirski menzi, nato preveri vreme in se začne oglašati na morebitne klice za reševanje. Po odgovoru na klic mora biti namreč v roku 15 minut že v zraku.

Popoldne si, če je le čas, privošči kratko kosilo v službeni kantini, potem pa piše poročila in opravlja druge obveznosti za svoj oddelek. Zvečer nadaljuje z odgovarjanjem na klice v sili. Prespi v bazi kraljevskih letalskih sil in se vrne domov h Kate naslednji dan ob šestih zjutraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.