Magazin > VIP
145 ogledov

Kaj se dogaja s princeso Caroline?

princesa Caroline, knez Alebrt, Charlene, Karl Lagerfeld
1/2
Reuters
Monaška princesa se je konec tedna udeležila dobrodelnega dogodka, na katerem je presenetila z berglo in obuta v superge. Le kaj se dogaja?

Na letošnjem dobrodelnem dogodku Rose Ball, ki je v Monaku potekal konec tedna, je princesa Caroline pozornost pritegnila z berglo v rokah in supergami na nogah, čeprav je nosila elegantno toaleto. A oči niso bile uprte samo vanjo, temveč tudi v monaški prvi kraljevi par, princeso Charlene in kneza Alberta, ki sta spet delovala hladno. Nekateri mediji celo predvidevajo, da naj bi bila že nekaj časa narazen.

Albertova sestra Caroline je bila na dogodku vidno boljše volje, kasneje pa so iz palače pojasnili berglo in superge, ki so sicer znamke Chanel. Princesa je pred kratkim prestala operacijo kolena, kaj več o tem pa niso izdali. Caroline se je zato odločila za lahkotnejšo obutev in obleko, ki jo je skreiral sam Karl Lagerfeld; ta se je prav tako udeležil dogodka.

Številni se strinjajo, da je bila Caroline kljub supergam in bergli videti več kot odlično ter da je zasenčila tudi svojo svakinjo Charlene, ki se je (kot po navadi) držala kislo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.