Magazin > VIP
3071 ogledov

Kaj se je zgodilo z zvezdnico serije Sodobna družina?

ariel winter
1/4
Poglejte to spremembo!

Mlada igralka Ariel Winter, znana po vlogi bistre Alex iz serije Sodobna družina, preseneča s svojim videzom. 21-letnica, ki v resničnem življenju naokoli ne hodi zapeta do vratu, tako kot lik, ki ga igra v nanizanki, ampak rada pokaže svoje čare, se je v zadnjih mesecih močno spremenila in sprožila debato.

Ariel je leta 2015 legla pod nož in si dala pomanjšati oprsje. Motilo jo je, da so bili vsi bolj pozorni na njen dekolte kot na njeno delo. Prej je nosila nedrček velikosti 70G, nato pa 75D.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ #goldenglobes #instyle #party

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on



Zvezdnica pa je morala v zadnjem času verjetno spet zamenjati nedrčke, saj je močno shujšala, kar njenim sledilcem na družbenih omrežjih ni niti najmanj všeč, saj pogrešajo njene obline. Poleg tega so prepričani, da je bila Ariel spet pri kirurgu in si dala še enkrat zmanjšati oprsje. "Prilagaja se hollywoodskim standardom,“ "nimaš več zadnjice“, so ogorčeni njeni oboževalci. Mnogi so seveda stopili na Arielino stran in jo branili ter napadali tiste, ki so bili drugačnega mnenja.

Najbolj pa se je Ariel očitno dotaknil ta komentar: "Nič ni narobe, če ji povemo, da nam je bila prej bolj všeč. Pred operacijami je bila tako lepa in če moj komentar pomaga dekletom, ki razmišljajo o kirurškem posegu, potem je bilo vredno.“ Ariel se je na ta zapis odzvala. Zapisala je, da ceni, da komentatorka želi pomagati drugim dekletom, a je s svojim zapisom užalila druge, v tem primeru njo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰2018⏭2019🥰

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice