Magazin > VIP
104 ogledov

Kako bo žalostno novico sporočila otrokom?

celine dion Profimedias
Otroci Celine Dion ne vedo, da bo njihov oče kmalu umrl.

Celine Dion se zaveda, da je bil pretekli božič verjetno zadnji, ki ga je dočakal njen mož, 73-letni Rene Angelil, ki ima že več let raka.

Z dejstvom, da mu zdravniki ne morejo več pomagati in da je rak že v zadnjem stadiju, sta se oba že sprijaznila, žalostno novico pa svojim trem otrokom, 14-letnemu Reneju Charlesu in 5-letnima dvojčkoma Nelsonu in Eddyju, še nista sporočila. Celine otrokom namreč ni želela pokvariti praznikov …

Pred Celine je tako zelo težka naloga, a stresa in žalostnih trenutkov je pevka že vajena. "To leto sem žalovala. Trenutno sem v redu. Ko me bo udarilo, me bo zares udarilo. Moja primarna naloga pa je, da možu povem, da smo v redu in da bom poskrbela za otroke,“ je že pred časom povedala 47-letnica in dodala, da bi njen mož rad umrl v njenem naročju.

Družina sedaj poskuša skupaj preživeti čim več časa. Celine zato le s težkim srcem nastopa, a njenemu možu je pomembno, da ne izgubi stika z občinstvom, zato mu je to željo izpolnila. 

Komentarjev 9
  • asmas 12:20 07.januar 2016.

    za ljudi tvojega pogleda ni nikoli živela

  • asmas 12:17 07.januar 2016.

    njegova mama je prepozno spoznala kiks se pa sedaj tolče po glvi in drugim deli nasvete skozi sinova usta

  • asmas 12:16 07.januar 2016.

    prej jim poveš lažje bo za vse.Moja soseda je pred 20. leti ob nenadni smrti svojega moža hčerkam razložla ,da "je šel k vojakom"dolgo je trajalo preden jim je povedala resnico.Danes so dekleta odrasle pa ji še vedno niso odpustile ...prikaži več ,ker jih ni nikoli peljala na pokopališče