Magazin > VIP
5311 ogledov

Kako se sin pokojne zvezdnice spopada z njeno smrtjo?

Josey Instagram
Igralka je umrla pred enim letom.

Zvezdnica serije Glee Naya Rivera se je pred enim letom utopila v jezeru Piru. Zase in sina Joseyja, ki je bil takrat star 4 leta, je najela čoln, s katerim sta se odpeljala po jezeru. Kot je pozneje povedal deček, sta šla plavat. Igralka naj bi z zadnjimi močmi na čoln dvignila sina, sebe pa ni mogla rešiti. 

ryan dorsey Magazin Tri mesece po igralkini smrti za roko drži njeno sestro

naya rivera | Avtor: Profimedia Profimedia

Joseyjev oče, igralec Ryan Dorsey, je ob obletnici tragične smrti objavil daljši zapis, v katerem je razkril, kako se sin spopada z izgubo. "Pred enim letom smo te položili k večnemu počitku. Tako hitro je minilo. Najin fant je zelo zrasel. Je velik raziskovalec, zelo je radoveden. Prisrčen je in duhovit, njegov smeh razsvetli sobo. Je intuitivna duša. Ko ga spoznaš, ga moraš imeti rad. V redu je. Močan otrok. Pogreša te, a ve, da te bo nekoč spet videl,“ je zapisal in dodal, da še vedno težko gleda njene fotografije. "Leti visoko. Počivaj v miru. Z njim je vse v redu. Dobro ga vzgajamo, obkrožen je z družino in ljudmi, ki imajo radi njega in tebe," še pravi zvezdnik.

Naya Rivera, ryan Dorsey Magazin Zvezdnica serije Glee: Njen bivši našel krivca za njeno smrt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Dorsey (@dorseyryan)

Komentarjev 1
  • Bobby_Armstrong 09:35 27.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦