Magazin > VIP
6382 ogledov

Pokojna Naya Rivera: Njen bivši sedaj živi z njeno sestro

Naya Rivera, ryan Dorsey
1/5
Profimedia
Njen bivši je igralec Ryan Dorsey.

Julija se je utopila igralka Naya Rivera, znana iz serije Glee. Najela je čoln in se s sinčkom zapeljala po jezeru Piru. 
Podrobnosti njene smrti so razkrili pred kratkim. Več o tem si lahko preberete na spodnji povezavi.

naya rivera Magazin Pretresljive nove informacije o smrti zvezdnice serije Glee

Igralkin 5-letni sinček Josey sedaj živi pri svojem očetu, igralcu Ryanu Dorseyju. Pri vzgoji mu pomaga Nayjina 26-letna sestra Nickayla, ki se je že preselila k nekdanjemu svaku. Ryan in Naya sta bila štiri leta poročena.

Nickayla Rivera | Avtor: Profimedia Profimedia

26-letnica se je k igralcu preselila 6. septembra. Očividec, ki je bil priča selitvi, je povedal, da sta se ves čas šalila in se veliko pogovarjala. Page Six poroča, da si igralec in manekenka odgovornost za 5-letnika delita z Ryanovimi starši.

Dorsey se je sicer pred kratkim odzval na smrt priljubljene zvezdnice. "Ni pošteno. Z besedami se luknje, ki je nastala, ne more opisati. Ne morem verjeti, da je to sedaj naše življenje. Ne vem, ali bom to kdaj koli razumel. /.../ Hvaležen sem za skupen čas in najino popotovanje, ki nama je prineslo tega prijaznega, ljubečega in pametnega dečka.“

ryan dorsey | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.