Magazin > VIP
3332 ogledov

Kakšna sprememba! Poglejte, kakšen je naš pevec danes!

urban vidmar Jana Birsa
Bi ga prepoznali?

Od mladega fanta, ki smo ga leta 2018 spoznali v šovu Nova zvezda Slovenije in je s svojim talentom tako navdušil pevko Katayo, da je "zahtevala" duet, ni ostalo prav veliko. 

Urban Vidmar se že leta ukvarja s fitnesom, zato ima že od nekdaj izklesano telo. Je pa spremenil svoj imidž. Pobril si je lase in postal pravi rocker. Mi ga najprej sploh nismo prepoznali.

Kot je povedal voditeljici oddaje Potep z Leo, Lei Mederal Gams, je bil včasih s športom še bolj obseden kot danes. Pred časom je zaradi tega utrpel hudo poškodbo. Pevčeva družina ima vinograde in v času trgatve je pomagal tudi Urban. Ker nošenje težkih zabojev zanj ni bilo dovolj, je po trgatvi šel še v fitnes, kjer mu je med vadbo počil disk. Posledice čuti še zlasti med vožnjo, a veselja do športa kljub temu ni izgubil.

Sicer pa bo Urban, kot kaže, v bližnji prihodnosti izdal novo pesem. "Včasih smo ljudje do ljudi, ki jih imamo najbolj radi, kreteni. Želimo si bližine, a hkrati jih odbijamo proč. Sam se še vedno borim s svojim jazom in prepričanji, a čez čas se človek razvija ter bliža sebi in o tem govori tudi nova izpovedna pesem, s katero postavljam nove temelje v svoji glasbeni karieri," je razkril na Instagramu.

Upamo, da bo imel med snemanjem novega spota več sreče kot leta 2022. Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.