Magazin > VIP
333 ogledov

Kam je izginil Miloš iz Bara?

miloš mar Facebook
Nova punca, nove ambicije, nova država. Miloš Mar ima velike načrte.

Miloš v šovu Bar sicer ni zmagal, je bil pa zagotovo kandidat, ki so si ga gledalci najbolj zapomnili in to ne le po delavnosti, ampak tudi po rahlih živcih. Spomnimo. Šov je prostovoljno zapustil kar dvakrat - najprej po sporu z obiskovalci lokala, nato pa še po sporu z dekletom Katarino.

miloš mar | Avtor: Facebook Facebook
A vse to je sedaj za njim, tako kot tudi razmerje s Katarino. Miloš, uspešen maneken, je sedaj že nekaj mesecev srečen v objemu novega dekleta, ki mu je prav tako ime Katarina. "Kot v vsakem drugem odnosu … Zaradi določenih dogodkov, nisem mogel več biti to, kar sem, ona pa si je zaželela nekih novih poti v življenju. Imam svojo pot in se ne silim v odnose samo zato, da so," nam je o koncu vroče ljubezni povedal Miloš, ki sedaj spet živi v Ljubljani, pred tem pa je bil nekaj časa tudi v tujini. "Ko sem spoznal svojo drago, sem se vrnil nazaj. Sedaj živiva skupaj. Še vedno imam veliko modnih snemanj, to je moj glavni vir dohodka, od modnih revij pa se umikam."

Miloša sedaj vleče v igralske vode. Mika ga tujina, saj dvomi, da bo v Sloveniji svoj talent lahko pokazal. "Pri nas na tem področju težko uspeš, saj je ta voda rezervirana za določene ljudi. Več let traja, da prideš zraven. Mislim, da bom v tujini hitreje prišel do ponudbe. Načrtujem selitev v tople kraje, ven iz Evrope, kjer že poznam ljudi. Ne želim še razkriti točne lokacije, saj ni še nič potrjeno, razen to, da se bom preselil. V Sloveniji se ne morem nikomur več dokazati. Tujina mi predstavlja večji izziv, kjer priložnost dobijo tisti, ki si jo zaslužijo, in ne le tisti, ki nosijo pravi priimek oziroma ima poznanstva.“


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.