Magazin > Film & Glasba & TV
88 ogledov

Miloš znorel, DJ-u grozil s steklenico!

Miloš
1/5
Planet TV
Miloš je očitno pregloboko pogledal v kozarec in tako ponovil vse svoje stare napake. Punco je napadal, ker se je menda spogledovala z DJ-jem, ji govoril, da ga ne spoštuje, DJ-u pa celo grozil s steklenico.

Cel večer se je Miloš lepo vedel do svojega dekleta, ji izkazoval ljubezen in naklonjenost. Skupaj sta se celo odpravila na stranišče, kjer so ga kamere zalotile med seksom. Kasneje pa sta se hudo sprla: "To kar sem danes jaz naredil za vas… Ste fucking neodgovorne in nespoštljive punce. Hotel sem samo dve minuti, da vam povem, kar imam jaz iz mojega stališča za povedati." Dekle je bilo vidno pretreseno in je Miloša samo prosilo, če se lahko pomiri: "Jaz bi samo rada, da se pomiriš. Rada bi, da mi vse poveš, samo pomiri se prosim." Miloš ji je na to odgovoril v angleščini: "Fuck her, fuck them, fuck him! In boš šla z mano in ti bom povedal! Ali me boš zdaj poslušala ali me pa nikoli več ne boš videla in zadnje kar boš videla od mene je na televiziji, kako midva f*****. Zdaj pa, lahko greš z mano v wc ali v kadilnico in me boš poslušala in ti bom povedal, kar imam za povedat."

Miloš | Avtor: Planet TV Planet TV
Celotno situacijo je želel pomiriti DJ, ki pa je Miloša zelo razjezil. Pograbil je steklenico in mu grozil ter mu govoril, naj s evrne na svoje delovno mesto. Kasneje sta se z dekletom odpravila v kadilnico, kjer ji je Miloš razlagal, kaj ga moti in pri tem pokazal, da alkohola resnično ne prenaša najbolje. Celo sam sebe je močno udaril z glavo ob zid in se poslovil od dekleta: "Adijo ljubezen, adijo!"

Ko je dekle odšlo iz Bara se je Miloš začel poslavljati od Barovcev in tudi on je (že drugič) zapustil šov na pompozen način.

Komentarjev 7
  • iravadi 06:42 17.maj 2015.

    Edino, kar je naredil pravilno je, da se je sam užgal z glavo v zid...

  • iravadi 06:40 17.maj 2015.

    Pa saj so umobolnice pr nas polne...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:10 16.maj 2015.

    "Ali me boš zdaj poslušala ali me pa nikoli več ne boš videla"Haha pol pa ta človk k je samovoljno zapustil Bar, se vrnil, še enkrat zapustil grozi. Dej da nam poču od smeha. Tragikomedija kako otročji je. Te ...prikaži več ženske pa tud ne razumem zakaj se ji Miloš še vedno smil? A zato ker se je z glavo ob zid trdo prbil? Al zato ker je včasih celo kul? Pa ženska dej prid mal k pameti pa spoznaj že enkrat da manipulira s tabo. Točn tko kot otroček se on obnaša. Otroček ujet v odraslem telesu.