Magazin > VIP
13173 ogledov

Kam je poniknil Simon iz Bepopa?

Bepop Marko Delbello Ocepek
Se še spomite Simona Megliča iz nekdaj priljubljene glasbene skupine Bepop?

Medtem ko dekleta iz omenjene skupine pogosto pojavljajo v medijih, Ana Praznik kot radijska in televizijska voditeljica, Alenka Husič kot pevka skupine Sopranos, pa bolj malo slišimo o Simonu. "S partnerko se poslovno že več let ukvarjava predvsem s poročno fotografijo in filmom ter delom v foto studiu. V prostem času pa poleg družine, imam dve hčerki, obe osnovnošolki, vsi bepopovci smo skupaj 'pridelali' 8 deklet, ne vem, kje se je zalomilo (nasmeh), uživam v raziskovanju alternativne medicine ter rastlinske prehrane," nam je zaupal Simon, ki pravi, da ga glasba ne zanima več: "Nova glasba na splošno, sploh v Sloveniji, je že kar nekaj let popolnoma brez idej, tako da niti nimam veselja, da bi zaradi majhnega trga bil primoran delati nekaj, kar mi ne bi dalo nekega notranjega zadovoljstva. Jo pa rad poslušam, sploh starejše pesmi, ko so še imele kaj povedati."

Bepop Bepop Magazin Bepop spet skupaj na odru

Sicer pa so bepopovci kot prijatelji še vedno povezani. "Socialna omrežja omogočajo, da smo v rednih stikih, tudi če se težko uskladimo, da bi se videli v živo. To je povsem običajno, da vse pomembnejše stvari, ki se nam zgodijo, poleg z družino delimo tudi med seboj," pravi Simon. Za vedno jih je združila tudi tragedija, ko so kmalu po ustanovitvi v tragični prometni nesreči izgubili člana skupine, Nejca Erazma. "Posebnega obreda nimamo, spomnimo se ga tako kot ostali ljudje, vsak s svojimi spomini nanj," še dodaja Simon. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.