Magazin > VIP
4333 ogledov

Kandidat Poroke na prvi pogled ujet v družbi lepotice iz Sanjskega moškega

tjaša kramarič, matevž gortnar Instagram
To nam je povedala o sodelovanju z lepim Matevžem.

tjaša kramarič, matevž gortnar | Avtor: Instagram Instagram
Matevž Gortnar je v šovu Poroka na prvi pogled dvignil veliko prahu. Najprej je bil poročen z Mašo Levačič, s katero pa se nikakor ni razumel. Zanjo je bil preveč miren. Zaradi svoje, vsaj na videz zadržane narave so ga Planetovi strokovnjaki nato poparčkali še z Meri, a tudi ta odnos ni bil prav nič romantičen. Matevžu je bilo med snemanjem očitno dolgočasno, saj se je še med spoznavanji s kandidatkami dogovarjal za zmenek z nekim drugim dekletom. Kakor koli že, po koncu šova se je prah polegel in o njem nismo več veliko slišali.

Sedaj pa se je pojavil v Instagram zgodbah Tjaše Kramarič, finalistke Sanjskega moškega. Čeprav bi bila lep par, pa lepotica pravi, da se z njim sicer dobro razume, a sta le prijatelja, s katerim kdaj poslovno sodeluje. "To ni bilo prvič, da sva skupaj na snemanju za Shoppster in vzdušje je res vedno super.. Zabavno je, ker je sproščen fant in je res za šale! Jaz sem taka, da se rada pošalim, s čimer on nima težav. Je hkrati zelo profesionalen in sproščen. Res se dobro razumeva tudi na setu, ampak res le na prijateljski način," je povedala za naš medij. 

Komentarjev 1
  • www 07:30 24.november 2023.

    te dva mislita da delata ne vem kakšen posel... noben jih ne pozna, jaz jih prvič vidim in upam da tudi zadnjič... sodelujeta v najslabšem možnem biznisu - posiljevanju ljudi z nekvalitetnimi izdelki, ki jih ljudje ne potrebujejo. sodelujeta v prevari.