Magazin > VIP
5053 ogledov

Poroka na 1. pogled: Ženin priznal, da se je med šovom menil za zmenek z drugo

meri, matevž, poroka na prvi pogled Planet TV
Vse priznal ...

Med Meri in Matevžem je v šovu Poroka na prvi pogled prišlo do konflikta. Maša je imela na obisku prijateljice in Meri je prišlo na uho, da je eno od njih Matevž povabil v njuno stanovanje. Še boljšo zgodbo je Maša povedala v družbi prijateljic, ki jih je sicer spoznala med snemanjem šova Sanjski moški. Lepotička trdi, da je Matevž, Mašin prvi mož, na zmenek povabil njeno znanko, ki jo je spoznal na njuni poroki. "Ne vem, kakšen je odnos z Meri, a on piše moji svatinji in jo je pred nekaj dnevi vabil ven. On je pisal Anji." Gre za Anjo, ki smo jo prav tako spoznali v šovu Sanjski moški. 

In kaj na vse to pravi Matevž? "Z Anjo sva si res izmenjala nekaj sporočil, ki so bila bolj kot ne spoznavanje, saj smo se srečali tudi že na poroki. Več ali manj je bilo govora o položaju med mano in Mašo, ki se je dogajala, Anja pa se mi je zdela v redu in bila je pripravljena slišati tudi mojo stran in jo razumeti. Govor je bil tudi o tem, da bi se lažje pogovorila o vsem skupaj v živo, do česar pa med samim snemanjem ni nikoli prišlo," je za Žurnal24 priznal Matevž.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice