Magazin > VIP
28086 ogledov

Poroka na 1. pogled: Alešu je bilo dovolj, udaril je po mizi, Anna šokirana

Anna ne more pozabiti, da se ji je Aleš zlagal.

Kot smo poročali, je med Alešem in Anno počilo, ker se ji je zlagal in ker ni prišel domov ob dogovorjeni uri. "Vem, da si bom težko spet pridobil tvoje zaupanje. Trudil se bom, dokazal ti bom, da sem vreden tega," se je opravičil soprogi. "Poudarila bom korektnost. Držim se dogovorov. Če rečeš, da prideš na to uro in se nekaj zgodi, vsaj pokličeš, napišeš sporočilo, da prideš kasneje, da jaz lahko to nato v miru predelam. Ne pa da se ne javljaš ..." pa mu je očitala Anna, ki moževe laži in brezbrižnosti tudi dva dni pozneje ni mogla pozabiti, čeprav je imel Aleš za svoje vedenje dober izgovor - zanjo je namreč pripravljal presenečenje

"Res je, razumem. Ampak s tem je to zaključeno. Naj bo to jasno. V redu?" je bil nato oster Aleš, Anna pa je presenečeno izustila le: "Opa!"

Kot je povedala, je tistega dne spoznala še enega Aleša in da je mislila, da bo z njo lepše ravnal, glede na to, da neiskrenosti še ni predelala. "Šokiral me je njegov odločen odziv. Sem mislila, da bova to globlje predelala," je še rekla.

Po njegovem odzivu je Anna odvihrala iz stanovanja. "Jaz se grem odločit (ali ostaja v šovu ali ne, op. avt.). Malo stran, da to energijo zamenjam. Moram ven iz stanovanja."

Na koncu sta se oba odločila, da zvezo nadaljujeta. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.