Magazin > VIP
33968 ogledov

Poroka na 1. pogled: Rok se je odzval na ostre obtožbe naše igralke

poroka na prvi pogled, rok, vlasta Planet TV
To je povedal v svoj "zagovor".

V zadnjem delu komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled se je Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman prejšnji teden pridružila igralka Urška Vučak Markež. Ta je imela o Roku in Vlasti marsikaj za povedati ... Za razliko od drugih komentatorjev je bila do njune zveze kritična. Rok se ji namreč zdi sumljiv ... Ko je Špela pripomnila, da sta najbolj stabilen par, je Urška vskočila in izjavila: "Sta najbolj nevaren par."  

"Tole je le na zunaj. On njo pritegne, zato ona to vozi na tako prefinjen način ... To je oddaja. On se zadržuje. Za moje pojme je on 'bolano' ljubosumen. To ni normalno. Potrebuje terapijo. On njo privlači, čeprav ona deluje kot močna ženska, ki si tega ne bi dovolila. Ne vem ... Ta odnos se mi zdi najbolj nevaren," je razložila in dodala: "Mi vidimo en del."

Na igralkine ostre kritike pa se za Žurnal24 odzval Rok, ki pravi, da se z njenimi sodbami ne strinja. "Da, gledal sem oddajo in bil presenečen nad izjavami, ampak to je šov in njihova naloga je, da nas pokomentirajo. Z Urško se ne poznava, tako da ne vem, kako je prišla do takega zaključka. V šovu sva se z Vlasto velikokrat pohecala na ta način in mogoče tudi prikazala, tako da sem jaz ljubosumen, ampak mislim, da 'bolano' ljubosumen nisem. Ni pa mi vseeno, kaj počne ženska, ki je v mojem življenju," je v svoj "zagovor" povedal Rok. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice