Magazin > VIP
53307 ogledov

Kandidat šova Ljubezen po domače prosi za pomoč

denis tajhman Osebni arhiv
Razkril, s čim se ukvarja danes.

Denisa Tajhmana smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegoval za srce simpatične Metke. Kazalo je, da ga je tudi osvojil, a simpatija, ki se je med njima razvila pred kamero, se na žalost ni poglobila. 

ljubezen po domače Ljubezen po domače Magazin Denis (Ljubezen po domače): Na romantičnem potovanju sem opazil, da nekaj ni v redu

Denis je danes srečno zaljubljen, tokrat v mlajše dekle, denar pa služi kot vedeževalec in svetovalec. Sedaj pa se je lotil novega projekta. "Moje podjetje se ukvarja z gostinstvom, vedeževanjem ter prodajo. Vendar to ni vse. Že nekaj časa se v ozadju razvija projekt, imenovan Domina. Ime je dobil po moji muci Princesi Domini. Domina je kratkodlaka modra Britanka. Lansko leto so pod njenim imenom že izšli prvi izdelki, na primer skodelice, šolski zvezki, peresnice ... Letos pa v kratkem izide tudi prva pravljica in kartice z nasveti, pozneje tudi risanka," nam je zaupal Denis, ki poudarja, da ima ta projekt posebno vizijo. "Ne gre samo za prodajo. Vizija projekta Domina je zelo široka. Določen delež od prodaje bo namenjen društvu Domina, ki ga počasi ustvarjamo. Društvo bo namenjeno otrokom in staršem v stiski ter živalim, ki nimajo doma. Načrtujemo tudi pogovorno oddajo, v kateri bi lahko pomagali z nasveti." Idej je veliko, zato Denis išče sponzorje, s pomočjo katerih bi lahko pospešil projekt. "Ni nama težko vložiti časa in energije v vse te projekte, ker verjameva v cilj in uspeh. Zato, ker stremima k boljšemu jutri za vse nas," še pravi.

Če bi mu radi pomagali, lahko stik z njim navežete tukaj

denis tajhman | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 2
  • Kolr 13:23 11.februar 2022.

    Pizda v oddaji se mi je zdel da nima 5 pik. Zdej pa vidim, da je kar pregnan in zna meglo prodajat. Bravo Denis