Magazin > VIP
24 ogledov

Kanye se še vedno opravičuje

Taylor Swift Žurnal24 main
Skoraj eno leto po neljubem dogodku, ko je Kanye West Taylor Swift javno užalil na podelitvi MTV-jevih videonagrad, se zvezdnik country pevki še vedno opravičuje.

"Za Taylor sem napisal zelo lepo pesem in resnično si želim, da bi jo posnela. Če je noče, jo bom posnel sam in jo zapel zanjo. Ni bila kriva za moje težave med podelitvijo nagrad lani, ni imela pojma, kaj jo je doletelo," je preteklo nedeljo na Twitterju zapisal Kanye.

 

Naj spomnimo, da je 33-letni glasbenik Taylor osramotil lanskega septembra, ko je skočil na oder ravno v trenutku, ko je pevka prejemala nagrado za najboljši ženski video. Kayne je takrat dejal, da si nagrado bolj kot Taylor zasluži Beyoncé.

 

"Je le mlado dekle, ki ima sanje, tako kot vsi. Zasluži si opravičilo, morda celo bolj kot drugi. Pripravljen sem požreti svoj ego, samo da bi mi odpustila. Oprosti mi, Taylor," je napisal skesani zvezdnik in dodal, da svojega dejanja ne bi ponovil nikoli več.

 

Raper je med drugim še zapisal, da je bilo zelo težko vnovič pridobiti zaupanje svojih oboževalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.