Magazin > VIP
4210 ogledov

Kanye West takole ponižal ženo in v hipu izgubil 100.000 sledilcev

Kanye West in Bianca Censori Google
Izpadi se še kar ne nehajo.

Preteklo poletje je Kanye West s svojo ženo Bianco Censori razburil italijansko javnost, ko sta se nahajala v Firencah, Bianca pa je nosila ‘golo obleko’, ki je bila sestavljena iz oprijetega zgornjega dela, pod katerim ni nosila modrčka, k njemu pa je kombinirala pajkice, ki so bile videti kot nevidne, spet drugič pa je po mestu paradirala v črnem bikiniju z globokim dekoltejem.

Decembra sta se pojavila na obisku sejma Art Basel v Miamiju, Bianca v prosojnem bodiju z razkritim oprsjem, Kanye pa se je skrival za masivnim šalom. A temu ni videti konca - pred kratkim sta se pojavila pred studiem v Los Angelesu, ko je deževalo. Kanye je bil zamaskiran od glave do peta, Bianca pa je nosila prozorno pelerino, spodaj pa čisto nič.

Kanye West in Bianca Censori | Avtor: instagram instagram

Pred kratkim pa je Kanye na Instagramu delil fotografijo svoje žene v črnih škornjih do kolen in s črno masko na glavi v prosojnem bodiju, katerega zadnji del sestavlja samo vrvica, zavezana okrog njenega vrata, trupa in zadnjice. Oboževalci nad tem niso bili pretirano navdušeni, saj je Kanye v hipu izgubil 100.000 sledilcev, kasneje pa je še sam ugasnil račun. Komentarji so se glasili: “Kaj za vraga počneš, Kanye?”, nekatere pa je zaskrbelo celo za Bianco: “Zdi se tako zasužnjena, nesrečna in vse bolj izolirana," piše Mirror.

Bianca Censori | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1