Magazin > VIP
155 ogledov

Katarina ima kar tri

Katarina Benček tetovaža
1/4
Osebni arhiv
Diamantka in lepotica Katarina Benček si je potešila željo po tetovažah.

Lepotica Katarina Benček, ki se je pred kratkim slekla za revijo Playboy, si je omislila dve novi tetovaži. Prvo ima okoli zapestja, kjer piše Got always in my heart NR (Vedno v mojem srcu NR), kar sta kratici njenih staršev, drugo, pentljo, pa ima na levi nogi, malo nad gležnjem. Obe ji je naredil mojster tetovaž Dean Bodyart.

"Pentlja je prišla kar nenadoma, potem ko so me povabili na nek dogodek, kjer so lansirali nov parfum. Tam sem bila model, kjer so mi naredili tetovažo, ki sem si jo že od nekdaj želela. Predstavlja pa vsak dan novo darilo," je pojasnila in dodala, da ima sedaj tri tetovaže.

Tretja, ki je nastala pred skoraj tremi leti, je na hrbtu. Začne se na vratu in sega do sredine hrbta. Napis se glasi duo corda unus amor, kar po meni dve srci, ena ljubezen.

"Pravijo, da moraš imeti neparno število tetovaž. Sedaj imam tri, potešila sem to željo in zaenkrat bo malo miru," je še zaupala in potrdila, da bi si v primeru novih tetovaž znova dala delati dve, da bi zopet imela neparno število.

Tetovažo fantu šele ob poroki

Ker se je njen fant Rok pošalil, da je tetovaža na zapestju v resnici namenjena njemu, smo lepotico vprašali, če in kdaj bi si omislila tetovažo, ki bi dejansko bila posvečena njemu. "To si pa predstavljam samo ob kakšni poroki ali podobno, sicer se temu bolj izogibam, ker jih poznam veliko, ko so si morali popravljati ali odstranjevati. Prstan bi prišel v poštev, ni pa tudi nujno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.