Magazin > VIP
14158 ogledov

Kate Middleton neverjetno suha

kate middleton
1/5
Vojvodinja Catherine se je vrnila s porodniškega dopusta.

Vojvodinja Kate se je po šestih mesecih porodniškega dopusta vrnila na delo. Vsa zagorela je obiskala šolo Sayers Croft Trust Forest School in vrtove Wildlife Garden v parku Paddington Recreation Ground Park, kjer poskušajo otroke približati naravi.

Otroci so bili visokega obiska zelo veseli in tudi Kate je v družbi učencev zelo uživala. Vojvodinja si je vzela čas tudi za učitelje in starše ter se z njimi zavzeto pogovarjala o dogajanju na šoli. 

Kate je bila zelo sproščena, tako kot tudi njena oprava. Nosila je oprijete hlače iz Zare, jakno iz modne hiše Fjällräven in svoje najljubše škornje blagovne znamke Penelope Chilvers, ki jih ima Kate menda že več kot 10 let.

Mamica treh otrok je žarela in mnogi se sprašujejo, kako je lahko po treh nosečnostih tako suha. Zdi se, da je še bolj suhljata kot po rojstvu prvega otroka. Je to zaradi stresa, ki ga s sabo prinaša skrb za tri nadobudneže? George je menda zelo živahen otrok. Njegov očka William ga je pred časom označil za »glasnega, a prikupnega nepridiprava«. Mali princ naj bi bil zadržan le v družbi neznancev, za razliko od njegove sestrice Charlotte, ki je menda še bolj temperamentna od bodočega kralja. 

Meghan Markle v modri obleki Magazin Meghan šokirala Britance: "Kate tega nikoli ne bi naredila"
 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.