Magazin > VIP
5827 ogledov

Kate Middleton se je sprla s sestro

kate middleton
Grd spor med sestrama.

Če gre verjeti najnovejšim govoricam, se je odnos med vojvodinjo Catherine in njeno sestro Pippo ohladil. Kot poroča InTouch, sta se sestri redno dobivali, če za snidenje ni bilo časa, pa sta se vsaj slišali po telefonu. Tega je sedaj konec in za to naj bi bila kriva Meghan Markle, ki je tako rekoč Katina soseda, saj s Harryjem živita v hiši, ki se nahaja ozemlju Kensingtonske palače.

Pippi naj bi bila igralka trn v peti, saj se boji, da bi bila Meghan Katina nova zaupnica. Že sedaj se menda počuti izločeno. Ko je Pippa Kate soočila s svojimi strahovi, naj bi med njima izbruhnil prepir. "Kate je vse zanikala in Pippi razložila, da je njena dolžnost, da poskrbi, da se Meghan v Veliki Britaniji počuti čim bolj domače,“ piše časnik. Kate naj bi Pippi tudi zabrusila, da pretirava, saj Meghan pozna šele nekaj mesecev, ona pa je njena zaupnica že več kot 30 let. Pippa se menda ni pustila omehčati in še vedno kuha zamero.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 14:33 12.januar 2018.

    Podobno kot je sinoči na VVfaktor je gostil mlade povzpetnike Luko Pahorja in Julijano iz NSi ! Groza , kaj se to dogaja ! Ali njunih mamic ni vsaj malo sram ? Kaj je s tem folkom?

  • porko2 13:47 12.januar 2018.

    Kakšne bolane. Pa ti novinarji ste res malo čez les. Ma kaj to je članek? Koga to briga?