Magazin > VIP
3767 ogledov

Kate Moss vse zanikala: "Tega Johnny Depp ni nikoli storil."

Kate Moss posnetek zaslona
Govorice ne držijo.

Vse dokler Kate Moss ni stopila na mesto za priče, so bile glasne govorice, da naj bi bil igralec Johnny Depp, ki je v vrtincu sojenja s svojo bivšo ženo Amber Heard, nasilen tudi do nje. Porinil naj bi jo po stopnicah.

Nekdanja manekenka pa je govorice hitro zanikala. Mossova, ki je pričala preko video klica, je pojasnila, da sta bila z Deppom par od leta 1994 do 1998, v tem času pa tudi na skupnih počitnicah na Jamajki, kjer se je pripetila nesreča.

"Odšla sva iz sobe, Johnny je šel pred mano. Bila je nevihta in ko sem zapuščala sobo, mi je spodrsnilo po stopnicah in poškodovala sem si hrbet. Zakričala sem, ker nisem vedela, kaj se mi je zgodilo in bila sem v bolečinah. Pritekel je nazaj, da bi mi pomagal, odnesel me je nazaj v sobo in priskrbel zdravniško pomoč," je pojasnila 48-letnica. Na vprašanje odvetnika, ali jo je Depp kadarkoli v času njunega razmerja potisnil po katerihkoli stopnicah in na kakršenkoli način, je pojasnila: "Ne, nikoli me ni potisnil, brcnil ali vrgel po katerihkoli stopnicah!"

S tem je ovrgla govorice, ki jih je sprožila Amber Heard. Odvetniška skupina Heardove Mossove ni navzkrižno zaslišala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.