Magazin > VIP
22 ogledov

Kate ne odobrava Harryjeve nove

Kate Middleton princ Harry EPA
Cressida Bonas je morda res osvojila srce princa Harryja, a njegove svakinje Kate Middleton ne bo tako lahko očarala.

Kate ni najbolj navdušena nad Harryjevo novo izbranko Cressido Bonas. Ona in njena polsestra Isabella sta se v preteklosti namreč znašli v manjših sporih s Kate in Pippo, vojvodinji pa gre 24-letnica v nos predvsem zato, ker je imela Isabella krajše razmerje z Williamom, medtem ko sta šla za nekaj mesecev narazen.

Zdaj pa je drama še večja, saj je Cressida Harryja prosila, naj prekine vse stike s Pippo, s katero sta sicer v odličnih odnosih. Williamov brat in Katina sestra sicer nikoli nista bila v ljubezenskem razmerju, a Cressida vse skupaj očitno vidi drugače. "Kate ni bila vesela, ko je slišala, kaj zahteva od Harryja. Prosila je Williama, naj se pogovori s Harryjem in ga opozori, da Cressida hodi po njem," je za revijo Now povedal neimenovani vir in dodal: "Zelo je bila besna, ker skuša Cressida nadzorovati, s kom se lahko Harry pogovarja. Kate je zelo zaščitniška do svojega svaka in skrbi jo, da ga ne bo prizadela."

Več o Harryjevi novi izbranki si preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.